Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 00:52

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 7:38:12 μμ
Η είδηση προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο και στους χιλιάδες θαυμαστές του.
Ο αγαπητός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09) όταν διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή.

Ποιος ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Εργάστηκε χειρωνακτικά στην αποθήκη μιας δισκογραφικής εταιρείας, με την οποία αργότερα κατά σύμπτωση, θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ. Ήταν το 1978 και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κυκλοφόρησε ένα δίσκο extended play 45’ στροφών με τον τίτλο "Gaspar", με τους "P.L.J. Band" και με αγγλικό στίχο.

Δισκογραφία

Ο Μαγαπάς και η Σαγαπώ (1989)
Διδυμότειχο Blues (1991)
Ρίξε Κόκκινο Στην Νύχτα (1993)
Η Νύχτα Θα Το Πει (1994)
Παράθυρα Που Κούρασε Η Θέα (1995)
Παυσίλυπον (1997)
Έτσι Δραπετεύω Από Τις Παρέες (1999)
Ένας κι Ένας (2000)
Το Διάλειμμα Κρατάει Δυο Ζωές (2001)
Στο Αφιερώνω (2003)
Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ (2004)
Αλκυονίδες Μέρες (2005)
Ήρωες με Καρμπόν (2006)
Τόσα χρόνια μια ανάσα (2007)
Η Ενοχή των Αμνών (2010)
Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο (2012)
Μία τρύπα στον καιρό … κύριε Μάνο (2014)
Άλλαξαν πολλά (2017)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newse.gr

​ ​​

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε στο newse όλες τις εξελίξεις και τα θέματα για την οικονομία

Ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει και στο Facebook! Ακολούθησέ μας!

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]